Lumenpoisto katolta onnistuu nyt helposti

Ota yhteyttä

Thermofelt on kehittänyt ainutlaatuisen lämpömaton lumenpoistoon katoilta. Teemme Thermofelt-lämpömatot aina räätälöityinä järjestelminä asiakkaan tarpeiden mukaan. Enää sinun ei siis tarvitse huolehtia työläästä lumenpoistosta katolta – meillä on siihen kätevä ratkaisu. 

 

Palvelemme Lehmosta käsin koko Suomen alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu suunnittelutoimistoja, kiinteistönomistajia sekä isännöitsijä- ja rakennusliikkeitä.

 

Tällä sivulla voit tutustua Thermofelt-lämpömattoon ja muihin tuotteisiimme. Mikäli haluat kysyä lisätietoja tuotteidemme ominaisuuksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

Thermofelt-lämpömaton ominaisuuksista

Etsitkö aikaa ja vaivaa säästävää keinoa lumenpoistoon katoilta? Kehittämämme Thermofelt-lämpömatto on suunniteltu ulkokäyttöön lumen ja jään sulatukseen. Se soveltuu erityisesti kattojen sulana pitämiseen.

 

Thermofelt-lämpömattoa pystyy muokkaamaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Helpon muokattavuutensa ansiosta se soveltuu myös paikkoihin, joista lumi on vaikea tai jopa mahdoton poistaa.

 

Thermofelt-lämpömatossa on ainutlaatuinen patentoitu rakenne, joka tekee siitä hyvin mekaanista rasitusta kestävän.

Lataa PDF-esite

Meiltä saat joustavaa ja asiantuntevaa palvelua

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. Yhteistyö kanssamme on saumatonta. Työskentelemme luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen ja panostamme avoimeen kommunikointiin. Kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita, jotta lopputulos on mitä parhain. Panostamme aina työn huolelliseen suunnitteluun. Näin yksittäiset työvaiheet etenevät ongelmitta, eikä mitään ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Asiakasystävällisyydestä emme koskaan tingi.

Anna palautetta tai kysy lisätietoja tuotteistamme!

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita kansainvälisille markkinoille. Voit aina antaa meille palautetta tuotteistamme ja niiden käytettävyydestä. Käytämme arvokasta asiakaspalautetta uusien tuotteidemme suunnittelussa ja kehityksessä. 

Voit myös kysyä meiltä lisätietoja tuotteistamme. Kerromme mielellämme niiden yksilöllisistä ominaisuuksista tarkemmin.